• Hogyan tudok regisztrálni az oldalra ?

” Regisztrálni a Regisztáció oldalon lehet az ott leírtak alapján, a regisztrációt folyamatábra segíti. A regisztrációt a regisztrálási díj befizetésével lehet véglegesíteni.”

admin, munkaugyaudit.hu
  • Munkavállaló vagyok, hogyan tudok tanácsot kérni?

” Munkavállalóknak tanácsadás regisztráció útján lehetséges. A regisztráció általunk történő megerősítése után kérdését az oldalon, illetőleg email címeinken teheti fel.”

admin, munkaugyaudit.hu
  • Milyen előnyökkel jár az ha regisztrálok az oldalra?

” Kérdéseket tehet fel bármilyen munkaügyi témában, válaszunkat pedig 48 órán belül írásban továbbítjuk az Ön részére. A kérdések száma jelenleg nincsen korlátozva, azaz valamennyi munkaügyi kérdését megválaszoljuk.  A regisztrálási díjon felül Önnek további plusszköltsége nincs.”

admin, munkaugyaudit.hu
  • Munkáltatóként milyen költségekre számíthatok az audit során?

” Konkrét árat előre nem lehet megadni, hiszen egy adott átvizsgálásra fordított munka nemcsak a munkáltató létszámától függ, hanem számos körülménytől, így például alkalmaznak-e munkaidőkeretet a munkáltatónál vagy a telephelyek létszámától, az üzemelési időtől, a munkakörök sokféleségétől, diákmunka igénybevételétől és még sorolhatnám. A konkrét ár meghatározása, akár személyes vagy levelezés útján (árajánlat kérése) az ügyféllel kimunkált megállapodás alapján kerül meghatározásra. Az Árak oldalon felüntetett irányárak alapján azonban tájékoztatást nyújtunk a várható költségekről.”

admin, munkaugyaudit.hu
  • Vállalkozásom a fővárosban működik, igénybevehető-e audit szolgáltatásuk így is, mivel olvastam, hogy a Geminus Lux Kft. debreceni székhelyű? Kell-e emiatt plusszköltséggel számolnom?

” Az audit szolgáltatás az ország egész területén igénybevehető függetlenül a szolgáltató székhelyétől. Plusszköltséggel a vállalkozás székelyének, telephelyének elhelyezkedése miatt jelenleg nem kell számolnia.”

admin, munkaugyaudit.hu
  • Vállalkozásomat nemrég indítottam számíthatok-e valamilyen kedvezményre?

” Induló vállakozásoknak 30% kedvezményt biztosítunk az Árak oldalon található audit irányárakból.”

admin, munkaugyaudit.hu
  • Munkaügyi ellenőrzést kaptam, milyen segítséget tunak nekem nyújtani?

” Többek között munkaügyi szakértői képviseletet biztosítunk a szakhatóságok előtt, olyan kollegánk személyében aki sokéves tapasztalattal rendelkezik a munkaügyi ellenőrzés területén. “

admin, munkaugyaudit.hu
  • Mit jelent a költséghatékonyság elemzésük?

” Megvizsgáljuk, hogy a munkafolyamtot milyen munkaidőben és milyen munkaügyi beosztássalehet lehet a leghatékonyabban ellátni, megvizsgáljuk az adókedvezmények igénybevételének lehetőségét is.”

admin, munkaugyaudit.hu
  • Regisztrált felhasználó vagyok, hogyan tudok kérdést intézni Önökhöz?

” Kérdését honlapunkon az Aktualitások oldalon egy adott cikkhez hozzászólva, vagy az Elérhetőség oldalon, illetőleg a megadott email címeinken teheti föl.”

admin, munkaugyaudit.hu